Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

DD ikonMiért más a DoneDeal ingatlanszerviz?
A DoneDeal ingatlanszerviz Magyarország első profi, bárki számára elérhető, óradíj alapú ingatlanszerelő szolgáltatója.
Mi szakítunk az átalánydíjas, túlárazott üzleti modellel, ahol minden szolgáltatásnak fix díja van, és túllépünk a soha rá nem érő, feszült, önmaguk idejét beosztó, saját munkájukat ellenőrző egyéni vállalkozók által nyújtott szolgáltatások színvonalán.
Nálunk a munkafelvétel, az időbeosztás valamint a minőségellenőrzés gördülékenyen, irodai körülmények között zajlik, míg a helyszínen a szakemberek egyetlen feladata a probléma legszakszerűbb és leghatékonyabb megoldása.
Munkánkért így pontosan annyit kell fizetned, amennyi időre ingatlanszerelőinknek szüksége volt, hogy azt elvégezzék. Áraink bruttó fogyasztói árak, melyek magukban foglalják egy profin felszerelt két fős csapat és a háttérinfrastruktúra minden költségét, mely nélkülözhetetlen, hogy pontos és magas minőségű szolgáltatást tudjunk nyújtani.
DD ikonHogyan működik a DoneDeal ingatlanszerviz?
A megrendelés menete egyszerű, mindössze 3 lépésből áll:
1. Gyűjtsd össze és fotózd le az ingatlanodban felmerült problémákat és fotózd le őket.
2. Lépj velünk kapcsolatba a weboldalunkon keresztül itt: donedeal.hu/ajanlatkeres/ vagy e-mailben a rendeles@donedeal.hu címen. Írd le a megoldandó problémákat, csatold a róluk készített fotókat és küldd el nekünk.
3. Munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép Veled az időpont egyeztetése céljából, így nincs más teendőd mint a megadott időpontban beengedni a szakembereket, hogy megoldják a feladatot.
DD ikonHogyan fotózzam le a problémás részeket, amiket szeretnék megjavíttatni?
A legegyszerűbb, ha a telefonoddal készítesz egy-két fotót a problémáról amin jól látszik, hogy mi a gond.
DD ikonMilyen felbontású képeket készítsek?
Nem kell nagy, sőt a feltöltés miatt érdemes 2-3MB-nál kisebb képeket készíteni.
DD ikonMi van ha nem tudom lefotózni a problémát?
Számunkra fontos látni a problémát, hogy fel tudjunk készülni a javításra. Kérünk, ha lehetőséged van, mindenképpen készíts fotót. Annak hiányában szinte biztos, hogy kevésbé tudunk hatékonyan dolgozni.
DD ikonA probléma szerintem nem látszik a fotón, valami más gond is lehet. Mit tegyek?
Nem minden esetben tudjuk lefotózni az okot, sokszor csak az okozatot. Ilyenek az ázások, penészedések, repedések. Amennyiben szükséges, munkatársunk további képeket fog kérni tőled, mielőtt eldöntjük a probléma megoldásához milyen előkészületeket kell végeznünk.
DD ikonMilyen részletesen írjam le a problémát?
Egy két mondatban, minden tünet és ismert információ tömör leírásával.
Ha további kérdésünk van, kollégánk fel fog hívni és felteszi azokat.
DD ikonMit tegyek, ha nem tudom mi a probléma pontos oka, nem tudom mit kell megjavítani?
Számunkra az is elég, ha leírod, hogy mi az ami kellemetlenséget okoz. Kollégánk fel fogja tenni a javításhoz szükséges kérdéseket, mielőtt elindulunk hozzád megjavítani.
DD ikonMi van akkor, ha kiderül, hogy nem tudjátok megoldani a gondot?
Ez előfordulhat ha komplexebb problémát tárunk fel. De ne aggódj, nem hagyunk cserben!
A feltárt problémát kollégáink lokalizálják, átmenetileg megjavítják amit csak lehet, majd munkatársunk jelentkezik, hogy milyen megoldási javaslatokat tudunk felajánlani.
DD ikonMinden problémát meg tudtok oldani?
Valahogyan igen, de az ingatlanszerelőink specialitása a pár óra alatt teljesen befejezhető javítási és szerelési munkák elvégzése.
DD ikonMennyi időt vesz igénybe egy adott probléma javítása? Van erről valami információtok amit előre meg tudok nézni?
A lehető legrövidebb idő alatt szeretnénk minden problémát megoldani, mivel mi sem szeretnénk sok időt egy helyen tölteni, vár a következő munka.
Mindemellett tudni kell, hogy minden probléma más és más, emiatt nem tudunk normákat felállítani. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a gyors és szakszerű javítás elvégzése érdekében.
DD ikonOtthon kell tartózkodnom a javítás időtartama alatt?
Igen, mivel amint befejeződik a javítás, kollégáink elpakolnak, elkészítik az elszámolást és Neked ki kell őket engedned az ingatlanból. Hosszabb lélegzetvételű, több órás munkák esetén nem probléma ha nem tartózkodsz végig az ingatlanban, de a munka végéhez közeledve mindenképpen kérünk hogy legyél ott.
DD ikonMiért két fővel dolgoztok? Szerintem az én problémám egy ember is meg tudja oldani.
A mi tapasztalataink alapján két fővel vagyunk a leghatékonyabbak. Van, hogy egy ember is meg tudja javítani a problémát, de közben a kolléga segít neki a szerszámok feladásában, pakolásban vagy esetlegesen addig egy másik problémát hárít el. Összességében így a leggyorsabb.
DD ikonTudtok előre becsülni javítási időt?
Igen, tudunk. Azonban fontos, hogy ezt becslésként kell kezelni. A hiba teljes feltárása csak a helyszín ismeretében történhet meg, ami esetlegesen hordozhat meglepetéseket. A mi érdekünk is az, hogy mindent a lehető leghamarabb megjavítsunk, mivel minél több problémát szeretnénk megoldani, minden nap.
DD ikonA szerelőitek hogyhogy ennyi mindenhez értenek?
Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink kiválasztására. Olyan kollégákat alkalmazunk akiknek több szakmája is van amikben több éves tapasztalattal rendelkeznek és bizonyítottan kiemelkedő a problémamegoldó képességük.
Olyan szakmákra fektetjük a hangsúlyt, melyek a szerelési és karbantartási munkáknál elengedhetetlenek.
DD ikonMilyen szerszámokat kell biztosítanom a szerelők számára?
Semmilyet. Szerelőink mindent visznek magukkal mire a munkavégzéshez szükség van.
DD ikonMilyen javításhoz szükséges anyagokat kell biztosítanom?
Amennyiben pótlásról, cseréről van szó, a meglévővel azonos csereburkolatot, szegőlécet, tapétát, stb., Neked kell biztosítanod.
Szerelőink minden más segédanyagot biztosítanak. Amennyiben külön kérésed az, hogy Te biztosítsd a segédanyagokat is (ragasztót, sziloplasztot, stb), esetleg csereizzóval rendelkezel és azt szeretnéd ha az kerülne beépítésre, nem probléma, kollégáink örömmel használják fel őket a javításhoz.
DD ikonVállaltok garanciát a munkára?
Természetesen igen! Az általunk elvégzett javítási munkákra vállaljuk a garanciát.
Fontos azonban tudni, hogy amennyiben külső oka van a problémának (pl. a szomszédból ázik a fal) és a javítást elvégezzük, amennyiben újból károsodik az ingatlan, és ismételten javítani kell, azt újbóli díj felszámítása mellett tudjuk elvégezni.
DD ikonMilyen gyorsan tudtok kijönni?
Munkatársaink időbeosztását a munkafelvevők osztják be, a problémák megoldhatóságának és munkatársaink leterheltségének függvényében. Célunk, hogy minél hamarabb minél több problémát tudjunk megoldani, így hozzád is minél hamarabb tudjuk eljutni.
DD ikonVan sürgősségi felár? Nekem azonnal szükségem van valakire aki megoldja a problémám.
Ilyen esetben kérünk ezt jelezd, munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot és megbeszélitek a részleteket, hogy minél előbb tudjuk segíteni.
DD ikonMi történik ha le kell mondanom a megrendelt szolgáltatást?
A megrendelés díjtalan lemondására, és az időpont módosítására 2 munkanappal a munkavégzéshez egyeztetett időpont előtt van lehetőség, írásban a rendeles@donedeal.hu címen.
Amennyiben a megrendelést nem tudod 2 nappal hamarabb lemondani, csak munkát megelőző munkanapon ez esetben telefonon a +36 70 369 20 23-mas telefonszámon vedd fel kollégánkkal a kapcsolatot, hogy minél előbb át tudjuk szervezni ingatlanszerelőink munkanapját. Ez számunkra bonyodalmat és veszteséget okoz, így 2.000 Ft-os lemondási díjat számolunk fel.
Amennyiben a munka lemondása a munkavégzésre kijelölt napon történik meg, így már sajnos nem áll módunkban aznapra más munkát adni szerelőinknek, így a teljes kiszállási díjat, azaz 4.000 Ft-ot kénytelenek vagyunk kiszámlázni.
DD ikonMi történik akkor ha a kollégátok nem tudja megjavítani a problémát, esetleg szüksége van még hozzá más anyagokra is?
Ez igen ritka. Akármennyire is törekszünk rá, hogy minden probléma megoldásához nálunk legyenek a megfelelő anyagok és szerszámok, néha vannak kivételek. Ilyenkor jön jól, hogy ingatlanszerelőink ketten vannak. Az egyik kolléga a helyszínen marad, előkészíti a javítást, addig a másik kolléga beszerzi a javításhoz szükséges egyéb anyagokat. Ilyenkor természetesen nem kell újabb kiszállási díjat fizetni.
DD ikonMi történik, ha nem áll rendelkezésre minden szükséges anyag a javításhoz?
Ha idő közben kiderül, hogy a javításhoz további anyagokra van szükség, személyesen egyeztetünk, hogy az anyagbeszerzés optimális módját megtaláljuk.
DD ikonMennyibe kerül nekem a javítás?
A javítás ára a kiszállási díjból, a javításhoz szükséges időből és a felhasznált anyagok árából tevődik össze.
A kiszállási díjunk Budapesten és környékén egyszeri 4,000 Ft, alkalmanként, mely tartalmazza a kiszálláshoz szükséges időt és üzemanyag költséget, valamint az előzetesen egyeztetett, javítási munkához szükséges anyagok beszerzésének a díját. (Mi be is vásárolunk helyetted!)
Munkadíjunk minden megkezdett fél óra után 4,000 Ft, mely az ingatlanba való megérkezéstől a munka és az összepakolás végéig tart.
DD ikonMilyen extra költséget jelent nekem, ha Ti vásároljátok meg a szükséges anyagokat helyettem?
A felhasznált anyagok ára a bolti kiskereskedelmi árak szerint a felhasznált anyagok mennyiségének a függvényében kerül kiszámításra.
DD ikonMit tartalmaz a munkadíj?
A munkadíj tartalmazza ingatlanszerelőink munkabérét, a szakszerű javítási munkákhoz szükséges profi szerszámgépek díját és minden egyéb költséget ami ahhoz kell, hogy a lehető leghamarabb el tudjuk végezni a javítási munkát.
DD ikonHogyan tudok fizetni?
Fizetés a helyszínen, készpénzben, számla ellenében, munkatársunknál történik.
DD ikonHogyan tudom a munkát megrendelni?
A megrendeléseket minden esetben írásban kell megrendelni a weboldalunkon található kapcsolati űrlap kitöltésével, vagy e-mail formájában a szükséges kapcsolati adatok megadásával.
A megrendelés leírása mellé kérjük csatold a fotókat amelyek a problémákat ábrázolják.
DD ikonTöbb napos munkákat vállaltok?
Amennyiben egy probléma megoldása több napig tart, akkor több napig dolgozunk az ügyön.
Kollégáink maximum 8 órát tudnak egy nap a helyszínen tartózkodni.
Amennyiben másnap újból vissza kell jönni, az újbóli kiszállási díj felszámításával jár.