Rólunk mondták

 
 
testimonial_mindcrime

MindCrime Budapest

Egy szabadulószoba megépítése még a legrészletesebb tervezés mellett is sok improvizációt igényel a helyszíni kivitelezés során. Az általunk megálmodott egyedi hangulat megteremtéséhez rengeteg és szerteágazó munkára volt szükségünk. A DoneDeal Ingatlanszerelőitől pontosan ezt a segítséget kaptuk meg: a gipszkartonozástól egészen a lakatos, vagy villanyszerelői munkáig bámivel megbízhattuk őket, a szakmai tapasztalatuknak köszönhetően kiváló munkát végeztek. A DoneDeal csapata, kreatív és rugalmas hozzáállása nagyban hozzájárul a következő szabadulószobánk megnyitásához.

Horváth Lili – a ReNova szerkesztője

Mielőtt a DoneDeal-t felkeresetem volna, már több szakinak is beletört a bicskája a videós kaputelefonunk felszerelésébe. A sok próbálkozás meglátszott a lakásunkon is, szépen gyarapodni kezdtek a lukak az álmennyezeten. A DoneDeal csapata nem csak a kaputelefont kötötte be meglehetősen gyorsan, de a korábbi sérüléseket is nyom nélkül eltűntette. Kár a korábbi erőfeszítésekért, idegeskedésért és kiadásokért!Az pedig magától értetődő volt, hogy számlát adnak és garanciát vállalnak a munkájukra. Végre nem valaki gyorsan lelépett a markában a pénzemmel, hogy utol ne érjem, ha kiderül, hogy valami nem lett jó.
 

 

 testimonial_renova
 

Kutas Katalin, Budapest

Egy szerencsétlen pillanatban leszakadó páraelszívó meglazított egy szomszédos konyhai szekrényt és magával rántott pár elektromos dugaljat és világítást. Ezzel párhuzamosan időszerű lett egy szifon cseréje a fürdőszobában. Választhattam, hogy minden egyes problémára külön szakembert keresek, majd eltérő időpontokban várom érkezésüket, kísérem figyelemmel a munkavégzésüket és fizetem a költségüket, vagy megbízom a DoneDeal Ingatlanszerelőit, hogy mindezt egyetlen kiszállással, reális áron, jó minőségben állítsák helyre. Nem csalódtam, a DoneDeal csapata az előzetes egyeztetéseknek megfelelően, pontos munkavégzéssel oldott meg minden felmerült problémát.

Munkácsi Anna, Budapest

Bár már régen itt a kondenzációs kazánok ideje, még nem volt kedvünk lecserélni az amúgy tökéletesen működő nyílt égésterű kazánunkat. Annak érdekében, hogy a kazán a legnagyobb biztonsággal működhessen a konyha - és a páraelszívó - szomszédságában, a DoneDeal csapata egy furmányos kapcsolót iktatott be, ami garantáltan egyszerre csak egy eszköz működését teszi lehetővé. Emelett természetesen még egy szénmonoxid mérőt is felszereltek a lakásban, mert a legfontosabb a biztonság, mindannyiunk számára. A történet poénja az időzítés: a kéményseprők a szerelés másnapján érkeztek a fűtési rendszer ellenőrzésére és míg a korábbi megoldás biztos cserét igényelt volna, a friss kapcsoló elnyerte az ő tetszésüket és jóváhagyásukat is.

Szabó Bence, Budapest

Nálunk a kültéri lámpákat kellett felszerelni, eddig viszont nem volt villanyszerelő ismerősöm. Rövid böngészés után találtam meg a DoneDeal-t. A weboldalon írtam nekik, még aznap visszahívtak és meg is volt az időpont. Enyhén szólva is egyszerűbb volt így, mint lapozgatni a szaknévsort.